Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu'nun olağan genel kurulu yapıldı.

14.06.2012 12:17

Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu'nun olağan genel kurulu yapıldı. İsmail Akdağcık başkanlığındaki yönetime ilk kez 2 kadın yöneticide katıldı.

Tarsus Belediye Başkanı ve Tarsus İdman Yurdu Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda yapılan genel kurulda yaptığı konuşmada, Tarsus İdman Yurdu'nun, Tarsus halkının ortak paydası olduğunu belirtti.

Kocamaz, "Ben 18 yıldır Tarsus İdman Yurdu'nun hamallığını yapıyorum. Tarsus İdman Yurdu'na kurulduğu 1923 yılından bu yana bu kadar uzun destek veren başka kimse bulmazsınız. TİY yüzünden 5 defa yargılandım" dedi.

Bazı çevrelerin kendisinin Tarsus İdman Yurdu'na yaptığı yardımları yalan ve yanlış beyanlarla töhmet altında bıraktığını, bazı basın mensuplarının Tarsus İdman Yurdu üzerinden bize düşmanlık yaptıklarını öne süren Başkan Kocamaz, "Tarsus İdman Yurdu ne badireler atlattı. Bu kulübe şahsım ve yöneticilerin dışında yardım yapan olmadı. Takım şampiyon olunca herkes sahipleniyor. Oysa Tarsus İdman Yurdu'nun elektrikleri kesik, otobüsünün üzerinde haciz var. Tarsus İdman Yurdu beni çok yordu. Tarsus İdman Yurdu bir toplu iğne kadar katkısı olmayanlar sağda solda ancak dedikodu üretiyorlar. Allah bu kente hizmet edenlerden ve Tarsus İdman Yurdu'na hizmetlerden razı olsun. Tarsus İdman Yurdu'na verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Yıllardır bu kulübe siyaset girmesin diye uğraştık. Tarsus idman Yurdu'nun üzerinde kimseye siyaset yaptırmayız. Tarsus İdman Yurdu halen zor günler geçiriyor. Kulüp binasının elektriği kesik, otobüsü hacizde, personelin ve futbolcuların alacağı var. Tarsus İdman Yurdu'nu sevenler yardım elini uzatmalıdır. Tarsus İdman Yurdu bir ortak payda, herkesin buna katkı koyması lazım. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra seçimlere İsmail Akdağcık başkanlığındaki tek listeyle gidildi ve Akdağcık yeniden başkanlığa seçildi.

İsmail Akdağcık, Tarsus İdman Yurdu'nun her kademesinde görev yaptığını, bu kente ve bu kulübü hizmet etmekten mutlu olduklarını kendilerine destek veren teşekkür etti.

Yeni yönetim kurulu Hasan Yıldırım, Mehmet Sabırlı, Esin Erkoç, Serap Kurtçu, Şevket Can, Salih Erdoğan, Akif Demircioğlu, Osman Doğan, Ramazan Gözener, Hüseyin Sarı, Yemliha Yıldırım, Hasan Podak, Selman kakun ve Erdal Ayar'dan oluşurken, Deneyim kurulu üyelerine Ahmet Bozgaç, Selami Arıcı ve Ali Bağrık seçildi.

Bu arada, Tarsus İdman Yurdu'nun tarihinde ilk kez 2 bayan yönetim kuruluna girmiş oldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement