Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı'nda konuk ettiği Denizli Belediyespor'u ilk yarının sonunda bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

07.10.2012 18:31

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı'nda konuk ettiği Denizli Belediyespor'u ilk yarının sonunda bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, kazanmanın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, "Haftalardır üzerimizde kazanamamanın vermiş olduğu bir baskı vardı. Maçın ilk yarısı itibariyle çok net pozisyonlar yakaladık. Direkten dönen toplar, boş kaleye atılamayan şutlar gol olmayınca ister istemez üzerimizde bir baskı oluştu. İlk yarının sonunda golü atabildik. Tabi o arada arkadaşlarımız soyunma odasına girerken, "Buda olmuyordu. Zorla oluyor" gibi serzenişleri vardı. Önemli olan galibiyetti. 3 puan bizim için önemliydi. Bütün oyuncu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Oyuna çok bakmıyoruz. Önemli olan 3 puanı almaktı" dedi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan ise ligde hak ettikleri yerde olmadıklarını belirtti.

Erkan, "Yeni Malatyaspor'u tebrik ediyorum. Bu lig için iyi bir takım kurdular. Bizde gözlüyoruz. Şansız maçlar oynadılar. Bugün ki maç hem bizim hem de onlar için önemliydi. Sezon başında kişiliğiyle, futbol karakteriyle iyi bir takım kurduk. Şuanda kesinlikle bulunduğumuz konum gerçek yerimiz değil. Futbolun içinde bunlar var. Denizli Belediyespor olarak çizdiğimiz yolda ilerliyoruz. Şuan 2 maç geriden geliyoruz. Bunu ileride telafi edebiliriz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement