Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşmaya aldığı ceza nedeniyle seyircisiz çıkacak.

13.09.2013 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşmaya aldığı ceza nedeniyle seyircisiz çıkacak.

Sarıyer karşılaşmasında Yeni Malatyaspor taraftarın maç sonunda neden olduğu saha olayları nedeniyle takıma, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. TFF'ye yapılan itirazlar olumlu sonuç vermezken, yönetim kadın ve çocuk taraftarlara çağrıda bulunarak, maça beklediklerini ilettiler.

Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, yaptığı açıklamada, "Sarıyer maçında taraftarımızın neden olduğu saha olayları nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası aldık. Bu ceza, Pazar günü sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçında uygulanacak. Pazar günü saat 19.00'da sahamızda oynayacağımız karşılaşmada bayan ve çocuk taraftarlarımızı takımımıza destek vermeye bekliyoruz. Stada gelecek olan kadın ve çocuk taraftarlarımızın, takımımıza 90 dakika boyunca destek vereceklerine inanıyoruz" dedi.

Seyircisiz oynama cezalarında; kadınlar, yanlarında anneleri olmak kaydıyla 12 yaş ve altı çocuklar, yanlarında refakatçi olmak şartı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde kalan 12 yaş altı çocuklar, karşılaşmayı izleyebiliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement