Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, Gaziosmanpaşa karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçek Yeni Malatyaspor böyle olmalı" dedi.

27.10.2013 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, Gaziosmanpaşa karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçek Yeni Malatyaspor böyle olmalı" dedi.

Kızıltan, zorlu Gaziosmanpaşa deplasmanından önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Geçen hafta içeride oynadığımız Turgutluspor maçını kaybedince bu maçı kazanmamız gerekiyordu. İşte bu düşünce ile geldiğimiz İstanbul da Gaziosmanpaşa karşısına çıktık. İlk yarı ortada geçen bir karşılaşma oldu. İkinci yarıya yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile ileri viteste oynayınca ilk golü bulduk. İlk golden sonrada Halil, Emre, Mehmet Türkmehmet'in katkıları çok iyi oldu" dedi.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında Eren'in sakatlanması nedeniyle 10 kişi mücadele ettiklerini anımsatan Kızıltan, "Önemli olan son 10 dakikayı 10 kişi ile sürdürürken peş peşe bulduğumuz goller. İşte büyük takım düşüncesi böyle olmalı. Gerçek Yeni Malatyaspor gibi oynadık. Bu güzel galibiyetten sonra tüm Futbolcularımı kutluyorum. Çok üzüldüğümüz ise oyuncu değişikliklerinden sonra Eren'in sakatlanıp oyuna devam edememesi oldu. Bu arada bizi yalnız bırakmayan Malatyalılara güzel bir maç ve galibiyet izlettirdiğimiz içinde ayrıca mutluyuz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement