Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışları sürüyor.

27.12.2013 13:09

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Devre arasında teknik direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör arayışları hız kazandı. Devre arası kamp çalışmalarına kadar teknik direktör sorununu çözmek isteyen sarı-kırmızılıların gündeminde birçok isim bulunuyor.

Listesinde yer alan birçok teknik direktör ile temas kuran yönetim, öncelikle bir dönem Malatyaspor'u çalıştıran Yücel İldiz ve Ziya Doğan ile görüştü. Yönetimin Yücel İldiz'den olumsuz yanıt aldığı, Ziya Doğan'ın ise takımı çalıştırmaya yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

2001-2002 sezonunda Malatyaspor'un kümede kalmasını sağlayan ve bir sonraki sezonda sarı-kırmızılı takımla UEFA kupasında mücadele etme başarını gösteren Ziya Doğan'ın, takımın başına geçmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya benim ikinci memleketim. Oraya hizmet etmek benim için büyük mutluluktur. Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen adımın hala anılması gurur verici" ifadelerini kullandı.

Kategorisi ne olursa olsun Malatyaspor'un kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Doğan, "Malatya'daki anılarımın her biri çok değerli. Geçmişte burada görev almak, Malatya halkının sevgisini kazanmak ve yıllardır hala akıllarda olmak benim için büyük anlam ifade ediyor. Malatya'da görev almak beni elbette mutlu eder. Malatya şehri her zaman en iyi yerlere layıktır. Son yıllarda başarıya aç bir Yeni Malatyaspor görüyoruz. İnşallah Yeni Malatyaspor en yakın zamanda layık olduğu yer olan Süper Lig'de mücadele eder" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement