Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 2014 yılında galibiyete hasret kaldı.

17.02.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 2014 yılında galibiyete hasret kaldı.

Son galibiyetini 22 Aralık 2013 tarihinde kendi evinde Bozüyükspor'u 2-1 yenerek elde eden Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 29 puanla 5. sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da beraberlikle tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, 57 gündür galip gelemiyor. Kendi sahasında Ankaragücü ve İskenderun Demirçelikspor, deplasmanda da Altay ve İstanbul Güngörenspor ile berabere kalan yeşil-kırmızılı takım, bu sezon toplamda 8 beraberlik aldı.

"FARKLI KAZANMAMIZ GEREKİRDİ"

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, farklı kazanmaları gereken Güngörenspor maçında ilk 45 dakikada sayısız gol fırsatından yararlanamadıklarını söyledi. Şiddetle galibiyete ihtiyaç duyduklarını belirten Doğrul, "İlk yarıda maçı koparabilirdik. 4 net gol pozisyonundan yararlanamadık. İkinci yarıda golü bulamayınca son dakikalarda şanssız bir gol yedik. Son dakika golüyle de olsa en azından 1 puan aldık. İyi oynuyoruz ama gol atamıyoruz. Bu sorunu Eyüpspor'la kendi sahamızda yapacağımız maçta aşacağımızı düşünüyoruz. Play-Off yarışında sonuna kadar iddialı olacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement