Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, iç transferde 4 futbolcuyla anlaştı.

19.06.2014 17:04

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, iç transferde 4 futbolcuyla anlaştı. Serdar Karaduman, Mustafa Kuru, Atilla Erel ve Hasan İnci'nin takımda kalmasına karar verildi.

Dış transferde şu ana kadar 5 futbolcu ile anlaşan Diyarbakırspor'da, iç transfer düğümü de çözülüyor. İç transferde Serdar Karaduman, Atilla Erel, Mustafa Kuru ve Hasan İnci'nin takımda kalmasına karar verilirken, 3. ligde uygulanan '24 yaşın üstünde en fazla 6 futbolcu kadroda yer alır' kuralından dolayı Rıdvan Sönmez'in durumunun belirsiz olduğu belirtildi. Sözleşmesi sona eren isimlerden sadece Gökhan Payal'ın takımda kalması için görüşmeler yapılırken, sözleşmesi devam eden diğer futbolcuların takımda tutulmayacağı ifade edildi.

"BAZI NEDENLERLE GEÇEN SEZONKİ KADRO KORUNAMADI"

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, geçen sezonki kadronun bazı nedenlerden dolayı korunamadığı ifade edilerek, "Geçen sezonki kadromuzda yer alan bazı futbolcuları 3. ligde uygulanan yaş engeli nedeniyle kadroda tutamıyoruz. Sözleşmesi sona eren ve başka takımlardan gelen futbolcularımız var. Bunlarla da çeşitli nedenlerden dolayı anlaşma imkanı bulamadık. Teknik heyetimizin talebi üzerine iç transferde sözleşmeleri devam eden Serdar Karaduman, Atilla Erel, Mustafa Kuru ve Hasan İnci'nin kalmasına karar vermiş durumdayız. 3. ligde uygulanan '24 yaşın üstünde en fazla 6 futbolcu kadroda yer alır' kuralından dolayı Rıdvan Sönmez'in durumu belirsiz. Geçen sezon başarılı performans ortaya koyan Rıdvan Sönmez'i takımda tutmayı amaçlıyoruz. Bu oyuncumuzun durumu birkaç güç içinde netlik kazanacak. Geçen sezon Sivasspor'dan kiraladığımız ve başarılı performans ortaya koyan Gökhan Payal'ı yeni sezonda da kadromuzda görmek istiyoruz. Oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu geçmekte olup, Gökhan da Diyarbakırspor'da memnun olduğunu ve kalmak istediğini belirtmiştir. Bonservis sorunu çözülmesi halinde bu futbolcumuzla da anlaşmayı planlıyoruz" denildi.

"SEÇMELERE HERKESİ DAVET EDİYORUZ"

Dış transferde önemli futbolcularla anlaşma sağlandığı vurgulanan açıklamanın devamında, "Birçok oyuncu ile anlaşmak üzereyiz. Ayrıca 8-9-10 Temmuz tarihlerinde saat 16.30'da Seyrantepe Tesisleri'nde futbolcu seçmesi yapacağız. Bu seçmelerde teknik direktör Fethi Çokkeser, bölgedeki yetenekli futbolcuları izleyip karar verecektir. Genç futbolcu kardeşlerimizi bu seçmelere davet ediyoruz. Halkın takımı Diyarbakırspor'un kapıları halkın çocuklarına sonuna kadar açıktır" ifadeleri kullanıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement