Stadyum Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Spor

Stadyum Sorunu Çözüldü

Stadyum Sorunu Çözüldü

TOKİ ile Diyarbakır Merkez Kayapınar Belediyesi arasında yaşanan Stadyum nedeniyle yaşanan kriz geniş katılımlı bir toplantı ile aşıldı.

02.05.2014 18:30

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde stadyum yapımına karar verilmesinin ardından Kayapınar Belediyesi’nin açtığı arazi davasından dolayı stadyum yapımı konusunda yaşanan kriz aşıldı.

Yaşanan stat krizini aşmak amacıyla düzenlenen toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediye eş Başkanları, Kayapınar Belediye Başkanı,  İmar Dairesi Başkanları Valilik, Yatırımlardan sorumlu Gençlik spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Yıldızlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Edip Eren katıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, itilaflı parselin hemen yanında bir parsel tahsis edilerek, Stadyumun önündeki engellerin kalktığını belirterek, “Gerek Belediye yetkilileri gerekse Valiliğin sağduyulu ve iyi niyetli girişimleri sonucu sorun çözüldü. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İhale Süreci tamamlanmış ve en kısa sürede gerekli imar tadilatıyla ihaleyi alan firma stad inşaatına başlayacaktır” dedi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Stadyum Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement