Takımda Nowitzki'den Değerli Olması Onun İçin Önemsiz: Chandler Parsons - Son Dakika
Spor

Takımda Nowitzki'den Değerli Olması Onun İçin Önemsiz: Chandler Parsons

Takımda Nowitzki\'den Değerli Olması Onun İçin Önemsiz: Chandler Parsons

Houston Rockets, Dallas Mavericks’in, sınırsız serbest oyuncu statüsünde olan Chandler Parsons’a önerdiği 3 yıllık 45 milyon dolarlık teklifi karşılamayınca Parsons, Mavericks’in yolunu tutmuştu.

12.09.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 yaşındaki oyuncu böyle bir durumu beklemediğini ifade etti. Parsons, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Bana, “En iyi, en yüksek teklifi alsan da seninle imzalayacağız” dediler. Fakat sonuçta bu da bir iş. Onlara karşı herhangi kötü bir duygu beslemiyorum. Beni aradılar ve durumu masaya yatırdık. Ben yanlış bir şey yapmadım.”

Parsons, Mavericks koçu Rick Carlisle’ın kendisine nasıl bir görev vereceğini de basınla paylaştı: “Bana, topun daha fazla elimde olacağını söyledi. Kendi şutumu yaratma imkanına sahip olacağım. Maç sonlarında da sorumluluk alıp, pozisyonlar hazırlayacağım. Benim görevim agresif olmak. Kötü ve zorlama şutlar denemeyeceğim.”

Mavericks'in yeni forveti, önümüzdeki sezon Nowitzki’den 7 milyon dolar daha fazla kazanacak. Bunun kendisi üzerinde bir baskı yaratmayacağını söyleyen Parsons, “İlk üç yılımda çok az ücret aldım. Bu benim oyunumu etkilemedi. İnsanlar, bir anda artan ücretimi konuşacaklar ama bu beni gerçekten ilgilendirmiyor. Ne yapıyorsam onu yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Takımda Nowitzki'den Değerli Olması Onun İçin Önemsiz: Chandler Parsons - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement