Tarık Çamdal, Eskişehirspor'u Kafasından Silmiş Değil" - Son Dakika
Spor

Tarık Çamdal, Eskişehirspor'u Kafasından Silmiş Değil"

Tarık Çamdal, Eskişehirspor\'u Kafasından Silmiş Değil"

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Akman: "Tarık'ın, Eskişehirspor, teknik kadro ve yönetimle hiçbir problemi yok. Tarık, Eskişehirspor'u kafasından silmiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve uluslararası arenaya çıkmak istiyor" "Veysel Sarı'yı da Beşiktaş transfer etmek istiyor"

26.12.2013 14:49

DENİZ AÇIK - Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, "Tarık'ın, Eskişehirspor, teknik kadro ve yönetimle hiçbir problemi yok. Tarık, Eskişehirspor'u kafasından silmiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve uluslararası arenaya çıkmak istiyor" dedi.

Akman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ile Galatasaray ve Beşiktaş'ın dışında birkaç takımın daha ilgilendiğini anlattı.

Eskişehirspor'un söz konusu kulüplerle görüşmeler yaptığını ifade eden Akman, şöyle konuştu:

"Kimsenin üzülmeyeceği, kırılmayacağı, gücenmeyeceği şekilde hem futbolcumuzun hem de Eskişehirspor Kulübü'nün mutlu olabileceği biçimde olayı noktalandırmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Sadece önemli olan bizim beklentilerimiz değil, futbolcumuzun da istediği bir kulübe gitmesi lazım. Futbolcumuz, İstanbul kulüplerine sıcak baktığı için diğer takımları gündemimizden çıkarttık. Tarık'ın, Eskişehirspor, teknik kadro ve yönetimle hiçbir problemi yok. Tarık, Eskişehirspor'u kafasından silmiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve uluslararası arenaya çıkmak istiyor."

"Veysel'i Beşiktaş transfer etmek istiyor"

" Veysel Sarı'yı da Beşiktaş ve yurt dışından bir kulüp transfer etmek istiyor" diyen Akman, şunları belirtti:

"Takımımızın yaklaşık yüzde 80'ine talip var ancak Eskişehirspor'un Türkiye Kupası'nda, ligde hedefleri bulunuyor. Kupayı almak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmayı istiyoruz. Her gelen transfer talebini de değerlendirmemiz doğru değil. Kulübün başarısını her zaman göz önünde bulunduracağız. Talipli olduğumuz ve görüşme yaptığımız oyuncular var. Yaklaşık 4 aydır transfer çalışması yapıyoruz. Her mevkide minimum 4 futbolcuyla temaslarımız var. Oyuncuların hepsi bizden haber bekliyor."

Akman, futbolcuları Erkan Zengin'e de yurt içi ve dışından birkaç kulübün teklifte bulunduğunu, bu takımlarla görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tarık Çamdal, Eskişehirspor'u Kafasından Silmiş Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement