TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu 15 Temmuz'u Anma Mesajı Yayımladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu 15 Temmuz'u Anma Mesajı Yayımladı

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu 15 Temmuz\'u Anma Mesajı Yayımladı
14.07.2023 14:49

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Türkoğlu, mesajında 15 Temmuz'un milletin demokrasi destanı yazdığı ve hainlere karşı kahramanca bir direnişin sergilendiği bir gün olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehitlere rahmet ve minnetle anıldığını ve gazilere saygılarının sunulduğunu belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkoğlu, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz, milletimizin tek vücut olarak hainlere karşı demokrasi destanı yazdığı, tarihimizin akışını değiştiren gün olarak hafızalarımıza kazındı. Ülkemiz 15 Temmuz 2016'da alçakça bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalmış; ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki aziz milletimiz, hain terör örgütü FETÖ'nün vatanımızın bağımsızlığına halkımızın birliğine yönelik saldırısını kahramanca bir direnişle bertaraf etmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde vatanları için can vermiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu 15 Temmuz'u Anma Mesajı Yayımladı - Son Dakika


Advertisement