Team Liquid imkansızı başardı - Son Dakika
Spor

Team Liquid imkansızı başardı

Worlds 2018 şampiyonu Invictus Gaming, MSI 2019'da Team Liquid'e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Böylelikle TL, tarihinde ilk defa MSI finaline yükseldi.

31.05.2019 10:30

Invictus Gaming turnuvaya fırtına gibi başlamıştı. SK Telecom T1 karşısında sadece 16 dakikada galip gelmeleri onları turnuvanın tartışmasız favorisi haline getirdi. Worlds 2018'in ardından MSI 2019'u da kazanacaklarına kesin gözüyle bakılıyordu. Grup aşamasını 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapatan bu takımın durdurulabileceğine kimse ihtimal vermiyordu.

Grubu lider olarak tamamlayan iG, yarı finalde rakip olarak LCS temsilcisi Team Liquid'i seçti. TL sıkıntılı bir grup aşaması geçirmişti. 10 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alan takımın yarı finalde bir maç dahi kazanması beklenmiyordu. Yayın ekibimizin tahminleri, maç öncesindeki atmosferi özetler nitelikteydi.

Team Liquid imkansızı başardı

Ne var ki işler hiç de beklendiği gibi gitmedi. MSI 2019'un en yüksek yaş ortalamasına sahip takımı olan Team Liquid, imkansızı başardı ve Invictus Gamig'i 3-1 ile geçerek MSI 2019 finaline adını yazdırdı.

Team Liquid imkansızı başardı

Son Dakika Spor Team Liquid imkansızı başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatih: Buyir 0 0 Yanıtla

Advertisement