Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika
Spor

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Alman tenisçi Kerber: "Gerçekten iyi oynayarak Radwanska'yı yendim" Polonyalı raket Radwanska: "Sanırım tüm sezon boyunca çok yoruldum ve maç için enerjim kalmadı"

24.10.2013 23:08

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda kırmızı grupta Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yenerek ilk galibiyetini alan Alman Angelique Kerber, iyi oynayarak maçı kazandığını söyledi.

Kerber, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısındaki açıklamasında, Radwanska'ya karşı kolay bir maç olmayacağını düşündüğünü belirterek, "Ancak bugün gerçekten çok iyi oynadım. İlk puandan itibaren oyuna konsantre oldum ve kazandım" dedi.

Kerber, yarın Petra Kvitova ile zorlu bir maç yapacağını kaydederek, bugünkü gibi oynayıp, yarın da galip gelmek istediğini ifade etti.

Agnieszka Radwanska ise Kerber'in çok iyi oynadığını dile getirerek, "Bu zemin kesinlikle benim favori zeminim değil ama bu yenilgiye bir mazeret olamaz. Sanırım tüm sezon boyunca çok yoruldum ve maç için galiba enerjim kalmadı" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement