TED Başkanı Mehmet Tınaz: FETÖ'nün Darbe Girişimi Nedeniyle Turnuvayı Yapamadık - Son Dakika
Spor

TED Başkanı Mehmet Tınaz: FETÖ'nün Darbe Girişimi Nedeniyle Turnuvayı Yapamadık

TED Başkanı Mehmet Tınaz: FETÖ\'nün Darbe Girişimi Nedeniyle Turnuvayı Yapamadık

TED Başkanı Tınaz, darbe girişimi yüzünden Amex İstanbul Challenger turnuvasını kadınlarda yapamadıklarını söyledi, "WTA ekim başına kadar yasakladı." dedi.

14.09.2016 09:29  Güncelleme: 09:30

Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı, ATP Turu'nun prestijli turnuvalarından American Express İstanbul Challenger'ın basın toplantısı dün yapıldı. TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, kulübün 83. yılında bu turnuvayı 68. kez düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

FETÖ YÜZÜNDEN TURNUVAYI YAPAMADIK

Tınaz, turnuvayı bu sene hem erkekler hem de kadınlarda gerçekleştirmek istediklerini ancak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (WTA) Türkiye'de ekim başına kadar kadınlar turnuvası düzenlenmesine izin vermemesinden dolayı, organizasyonu yalnızca erkeklerde yaptıklarını söyledi. Tınaz, bu sene Türk oyuncuların turnuvada fazla sayıda yer aldığının da altını çizerek, "Umarım iyi bir turnuva izleriz ve bir Türkü finalde görürüz" dedi.

TÜRK TENİSÇİLER DÖRTLEDİ

American Express İstanbul Challenger'da Türk tenisi adına tarihi bir gün geride kaldı. ATP Challenger Turu'ndaki bir organizasyonda ilk kez dört Türk sporcu birden teklerde ikinci tura çıkmayı başardı. Önceki gün Muhammet Haylaz'ın aldığı galibiyetin akabinde dün korta çıkan Marsel İlhan, Anıl Yüksel ve Altuğ Çelikbilek de rakiplerini geçerek son 16'ya kaldı.

1 NUMARA TUNUS'TAN

Toplantıya Mehlet Tınaz'ın yanısıra, turnuva direktörü Cem Yılmaz, 1 numaralı seribaşı Tunuslu Malek Jaziri ile Türk tenisçiler Barkın Yalçınkale ve Muhammet Haylaz katıldı.

Son Dakika Spor TED Başkanı Mehmet Tınaz: FETÖ'nün Darbe Girişimi Nedeniyle Turnuvayı Yapamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement