Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nden 'Koşamayanlar İçin Koş' Etkinliği - Son Dakika
Spor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nden 'Koşamayanlar İçin Koş' Etkinliği

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi\'nden \'Koşamayanlar İçin Koş\' Etkinliği

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) tarafından düzenlenen 'Koşamayanlar İçin Koş' etkinliğine öğrenciler ve akademisyenler ilgi gösterdi. Etkinlik, NKÜ Spor Kompleksi önünden başlayıp kampüs içerisindeki güzergah takip edilerek sona erdi. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan etkinlikte, dayanışma ve sosyal sorumluluk vurgulandı.

01.05.2024 11:31

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) tarafından "Koşamayanlar İçin Koş" etkinliği düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, NKÜ Sosyal Aktiviteler Topluluğu ve Tıp Sanat Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği etkinliğe, öğrenciler ilgi gösterdi.

NKÜ Spor Kompleksi önünden başlayıp kampüs içerisindeki güzergah takip edilerek başlangıç noktasında sona erdirilen etkinliğe, akademisyenler de destek verdi.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan "Koşamayanlar İçin Koş" etkinliğinde, dayanışma ve sosyal sorumluluk konuları ön plana çıkarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nden 'Koşamayanlar İçin Koş' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement