Tekrar) 8 Kırmızı Kartın Çıktığı Maç Yarıda Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekrar) 8 Kırmızı Kartın Çıktığı Maç Yarıda Kaldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Maçtan detaylar Hakemin oyuncalara kart vermesi - Yalova 19 Yaş Altı Futbol Ligi'ndeki Kadıköyspor-Doğanspor müsabakası, 30. dakikada her iki takımdan dörder oyuncuya kırmızı kart gösterilmesinin ardından bazı seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamadı Yalova 19 Yaş Altı Futbol Ligi A Grubu'nda Kadıköyspor ile Doğanspor arasında yapılan ve kadın hakemlerin görev yaptığı maç, 30. dakikada 8 futbolcuya kırmızı kart gösterilmesinin ardından bazı taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tatil edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Maçtan detaylar

Hakemin oyuncalara kart vermesi - Yalova 19 Yaş Altı Futbol Ligi'ndeki Kadıköyspor-Doğanspor müsabakası, 30. dakikada her iki takımdan dörder oyuncuya kırmızı kart gösterilmesinin ardından bazı seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamadı

Yalova 19 Yaş Altı Futbol Ligi A Grubu'nda Kadıköyspor ile Doğanspor arasında yapılan ve kadın hakemlerin görev yaptığı maç, 30. dakikada 8 futbolcuya kırmızı kart gösterilmesinin ardından bazı taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tatil edildi.

Kadıköy Stadı'ndaki mücadelede hakem Sinem Gül ile yardımcı hakemler Fatma Şenyiğit ve Tuğçe Ugip görev yaptı. Doğanspor'un 3-0 üstünlüğüyle geçilen 30. dakikada bir pozisyonun ardından oyuncular arasında kavga çıktı.

Kulüp yöneticileri olaya müdahale ederek iki takımın futbolcularını ayırdı. Hakem Gül, her iki takımdan dörder oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Olayların sürmesi ve bazı taraftarların da sahaya girmesi nedeniyle maç hakem tarafından tatil edildi.

Kaynak: AA

Advertisement