Tff 1. Lig - Son Dakika
Spor

Tff 1. Lig

Tff 1. Lig

TFF 1.Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Gelecek haftalarda daha rahat maçlar oynayabilmek için Güngörenspor deplasmanından 3 puan almak istiyoruz" dedi.

04.04.2012 18:43

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Gelecek haftalarda daha rahat maçlar oynayabilmek için Güngörenspor deplasmanından 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Denizlispor, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, 7 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Özköylü, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Güngörenspor ile ligin en zor maçını oynayacaklarını söyledi.

Güngörenspor karşılaşmasını çok önemsediklerini ifade eden Osman Özköylü, şöyle konuştu:

"Bizim için sezonun en önemli maçı. Rakibimiz kendi sahasında rahat oynayan bir takım. Bize sıkıntı yaratabilecek konumdalar. Çok dikkatli ve iyi konsantre olmamız gereken bir karşılama olacak. Biz bu maçı çok fazlasıyla önemsiyoruz. Rakibimizin ligdeki durumu bizim için önemli değil, onların durumu bizi bu anlamda düşündürmüyor. Çünkü, bizim için daha tehlikeli. Biz de sahada iyi mücadele edip, galibiyet almaya çalışacağız. Bu galibiyete çok ihtiyacımız var. Gelecek haftalarda daha rahat maçlar oynayabilmek için Güngörenspor deplasmanından 3 puan almak istiyoruz."

Ligde ikinci yarı itibariyle oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını kaydeden Özköylü, "Eğer alabilmiş olsaydık, şu an farklı konumda olurduk. Şu an tek hedefimiz alt sıralardan uzaklaşmak. Kalan maçlarda bunun mücadelesini yapacağız. Bunun için ligde gerekli olan puanları alıp, ligin sonunu bekleyeceğiz" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı takımda hafif sakatlığı bulunan Caner Osmanpaşa, Dilaver Güçlü ve Kemal Aslan'ın sadece koşu yaptığı antrenman, taktik çalışmayla tamamlandı.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement