TFF Süper Lig ekibini son kez uyardı: Ya zemininizi düzeltin ya da stadınızı kapatırım - Son Dakika
Spor

TFF Süper Lig ekibini son kez uyardı: Ya zemininizi düzeltin ya da stadınızı kapatırım

TFF yetkilileri, Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan incelemelerin ardından zeminin düzeltilene kadar antrenman yapılmaması ve iyileştirme çalıştırmaları yapılmazsa stadyumun kapatılacağını kulüp yetkililerine bildirdi. Rizespor'a 18.03.2024 tarihine kadar süre verildi.

04.03.2024 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF yetkilileri, Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan incelemelerin ardından zeminin düzeltilene kadar antrenman yapılmaması ve iyileştirme çalıştırmaları yapılmazsa stadyumun kapatılacağını kulüp yetkililerine bildirdi.

2 HAFTA SÜRE VERDİLER

TFF'den yapılan açıklamada, "Yeniden yerinde yapılan denetim sonrası Rizespor'a stadyum zeminini düzeltene kadar stadyumda antrenman yapılmaması, zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18.03 tarihinde yapılacak denetimle stadyumun müsabakaya kapatılacağı resmi olarak iletildi" ifadeleri yer aldı.

TFF Süper Lig ekibini son kez uyardı: Ya zemininizi düzeltin ya da stadınızı kapatırım
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor TFF Süper Lig ekibini son kez uyardı: Ya zemininizi düzeltin ya da stadınızı kapatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gursel kalen: Asıl kapatılması gereken Baylokcu tff başkanı ve ekibi. 42 8 Yanıtla
    hüseyin şen: ttf başkanı mhk başkanı ve bunun gibiler görevden alınmadığı sürece bu lig den hiç bir halt olmaz artık derbi maçları bile izlemek istemiyor insan o kadar ki açık alenen yapıyorlar ki bıktık artık her maçta aynı sorunlar 1 adım ilerlemez dünya liglerine bakıyorsun birde bizimkilere bakıyorsun yabancı oyuncular bile gelince bunlara benziyor kendilerini yerlere atarak taklalar atıyorlar en kaliteis lig bizim lig maalesef 1 0
  • Emre Akcay: Bjk sahasi ne olucak atilan zararli maddelerden 15 19 Yanıtla

Advertisement