TFF Tahkim Kurulu, Karadeniz Gençlikspor'u Küme Düşürdü - Son Dakika
Spor

TFF Tahkim Kurulu, Karadeniz Gençlikspor'u Küme Düşürdü

TFF Tahkim Kurulu, Karadeniz Gençlikspor\'u Küme Düşürdü

TFF Tahkim Kurulu, Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun müsabaka sonucunun etkilenmesi gerekçesiyle Karadeniz Gençlikspor'a verdiği küme düşme cezasını onadı.

01.01.2015 18:00  Güncelleme: 18:02

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Gençlikspor'a verilen küme düşme cezasını onadı.

Kuruldan yapılan açıklamada, geride kalan sezonda Karadeniz Gençlikspor ile Kumbağspor arasında oynanan 1. Amatör Lig maçında müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı, Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından Karadeniz Gençlikspor'a verilen küme düşme cezasının duruşmalı toplantıda ele alındığı kaydedildi.

"MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN DOLAYI..."

Kulüp yöneticisi Ahmet Demirci, kulüp futbolcusu Erdi Şayan'ın da hazır bulunduğu belirtilen toplantıyla ilgili olarak, "Müsabakayla ilgili eyleme dair fail ve tanık anlatımları dikkate alındığında, eylemin tamamlandığı, müsabaka sonucunun etkilendiği anlaşıldığından, AFDK'ca, Karadeniz Gençlikspor Kulübü'nün, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı bir alt lige düşürülmesine karar verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.

AHMET DEMİRCİ VE ERDİ ŞAYAN'A SÜREKLİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI

Ayrıca, müsabaka sonucunu etkileme gerekçesiyle AFDK tarafından kulüp yöneticisi Ahmet Demirci ile futbolcu Erdi Şayan'a verilen sürekli hak mahrumiyeti cezalarının da onandığı aktarıldı.

Geride kalan sezon 1. Amatör Lig'de oynanan tartışmalı maçta Karadeniz Gençlikspor, Kumbağspor'u 4-0 yenmiş ve iki takım da eşit puanla Süper Amatör Lig'e yükselmişlerdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TFF Tahkim Kurulu, Karadeniz Gençlikspor'u Küme Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...: Fenerbahçe nolcak? 11 1 Yanıtla
  • uzlett: fener düşür ki adaleti eşit dağıttığını anlayalım. ama nerde sizde o onur ve cesaret. 11 0 Yanıtla
  • şikeci fener: tff artık şikecileri düşürmüyorum da diyemeyecek geçmiş olsun sene ptt liginde fener rüzgarı eser 5 3 Yanıtla
  • GÜRKAN: BU BİLDİGİMİZ ŞİKE YANİ KISACA , FAKAT Bİ FARK VAR ZAYIFIN YAPTIGI, HANİ DİYORLARYA GÖTÜRCEKSEN TOMARIYLA GÖTÜR. NE ÇEKERSE GARİBAN ÇEKER GERİSİ YALAN ÇEKER. AYNI TAHKİM FENERBAHÇEYEDE ŞİKE YAPTIN DEDİ VE HATTA CAS VE UEFAYADA ONAYLATTI, SONRA İSVİÇRE FEDRAL MAHKEMESİNE DE TEYİT ETTİRDİLER ŞİKE VARDIR DİYE VE HATTA BAŞKANLARINA HAPİS CEZASIDA VERİLDİ, BAK SEN DEMİRÖREN ATAMASINA KÜME DÜŞÜRMEDİLER. DEMEKKİ ZAYIFSAN YAPMICAN YAPARSAN EZİLİRSİN 7 0 Yanıtla
  • oktay özer: kişilerle kurumları niye ayırmadılar? yani iki kişinin yaptığı klübü bağlar mı? hani adalet? 6 0 Yanıtla
  • Bordo: Fenev fenev fenev küme düşürecek federasyonuuun tüpcüsünüüüü. . . . . . . 4 0 Yanıtla
  • resullu: sahaya yansiyip yansimadigini nasil tespit etmisler! 2 0 Yanıtla

Advertisement