Tigres Kalecisi Nahuel Guzman hakkında maçta büyü yaptığı iddia edildi - Son Dakika
Spor

Tigres Kalecisi Nahuel Guzman hakkında maçta büyü yaptığı iddia edildi

Kuzey ve Orta Amerika Ligler Kupası son 32 turunda Tigres ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan maçta, Tigres'in kalecisi Nahuel Guzman'ın ağzından çıkardığı uzun bir ipi kalenin içine bırakması büyü iddialarına yol açtı. Maç penaltılara gitti ve Tigres rakibini 5-3 mağlup ederken, penaltı atışları sırasında Guzman'ın büyü yaptığı iddia edildi.

06.08.2023 00:47  Güncelleme: 00:55

Kuzey ve Orta Amerika Ligler Kupası son 32 turunda Tigres ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan maçta, Tigres'in kalecisi Nahuel Guzman'ın ağzından çıkardığı uzun bir ipi kalenin içine bırakması büyü iddialarına yol açtı.

MAÇ PENALTILARA GİTTİ

Kuzey ve Orta Amerika Ligler Kupası son 32 turunda Tigres ve Vancouver Whitecaps kozlarını paylaştı. Normal ve uzatma süresi 1-1 sonuçlanan maç penaltılara gitti.

BÜYÜ YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ

Tigres rakibini penaltılar sonucunda 5-3 mağlup ederken, seri penaltı atışları sırasında Tigres kalecisi Nahuel Guzman'ın hareketi dikkatlerden kaçmadı. Penaltı atışları sırasında ağzından uzun bir ip çıkaran Guzman kalenin içine yerleştirdi. Bu hareketinden sonra penaltıyı kurtaran Nahuel Guzman'ın büyü yaptığı iddia edildi.

Tigres Kalecisi Nahuel Guzman hakkında maçta büyü yaptığı iddia edildi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Tigres Kalecisi Nahuel Guzman hakkında maçta büyü yaptığı iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement