Tki Tavşanlı Linyitspor Çıkış Arıyor - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Çıkış Arıyor

Tki Tavşanlı Linyitspor Çıkış Arıyor

KÜTAHYA (İHA) – PTT 1.Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, milli maçlar nedeniyle Lig'e verilen arayı iyi değerlendirerek toparlanmak istiyor.
PTT 1.Lig'de son maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan TKİ Tavşanlı...

16.11.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜTAHYA (İHA) – PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, milli maçlar nedeniyle Lig'e verilen arayı iyi değerlendirerek toparlanmak istiyor.

PTT 1. Lig'de son maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 13. haftayı bay geçtikten sonra milli maç arasını da iyi değerlendirerek toparlanmak istiyor. Son 3 haftada beklenmedik skorlarla ligin dibine inen takım, 24 Kasım'da Fethiyespor deplasmanında 3 puan almayı hedefliyor.

Bugüne kadar 5 puan toplayabilen Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor da bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanacak. Kahramanmaraşspor ve Linyitspor'la birlikte puan tablosunun altında bulunan Fethiyespor, bu maçı çıkış müsabakası olarak görüyor. Muğla temsilcisi son Lig maçında zirvede bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilmişti. TKİ Tavşanlı Linyitspor ise 11. haftada Kahramanmaraşspor'a yenilerek moral kaybetmişti.

Teknik Direktör Ümit Erol Tok, son oynanan Lig maçından sonra "Takım sahipsiz" diyerek yönetimi işaret edip, sıkıntı yaşadıklarını söylemişti.

Bu kötü süreçte hiçbir yöneticiden olumlu olumsuz net bir açıklama gelmezken, Erol Tok ve ekibinin takımı toparlamak için çalıştıkları öğrenildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement