Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlı ekip düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

20.12.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, takımın teknik sorumlu Salih Yorulmaz gözetiminde futbolcular düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Yorulmaz, idmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan, hafta sonu oynayacakları Gaziantep Büyükşehir maçı için çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Bu maçtan puan veya puanlarla döneceklerini dile getiren Yorulmaz, şöyle konuştu:

"Son maçımızı 12 hafta sonra galip bitirmeyi başardık. Bu galibiyetin morali ile Gaziantep deplasmanına çıkacağız. Bu maçtan da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Takımımız antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Arkadaşlarımızın morali en üst seviyede. Bu morali de sahaya yansıtıp, deplasmanından iyi bir netice ile döneceğimize inanıyorum. Allah futbolcu kardeşlerimiz ve bizim yardımcımız olsun. Bundan sonra kalan maçlarımızı kaybetmeyi düşünmüyoruz. Kazanmayı sürdürürsek üst grubu yakalama şansımız olacak."

Antrenman sonrası Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement