Tki Tavşanlı Linyitspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Moraller Yerinde

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Moraller Yerinde

PTT 1.Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam ediyor.

31.07.2013 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyit spor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam ediyor.

TKİ Tavşanlı Linyitspor yaptığı son transferlerle birlikte yeni sezon için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Bolu'da kampa alınan futbolcular 7 Ağustos'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek.

YENİ TRANSFER USİM NDUKA

Linyitspor Basın Sözcüsü Özgür Ergöçmen, takımın 13 gün boyunca Bolu'da hazırlık yapacağını söyleyerek, "Kadromuzda şu an 27 futbolcumuz var bunların 7'si A2'den gelen oyuncularımız. Son transferimiz ise Nijerya asıllı Azeri vatandaşı Usim Nduka oldu. Usim Nduka stoper mevki oyuncusu. Şu an için bir santrafor futbolcu ile görüşmelerimiz var. Bu isim de büyük bir ihtimalle Perşembe günü Bolu kampına katılacak" dedi.

TAKIMI GAYET DİRİ GÖRDÜK

"Pazar günü oynanan Bolu maçını Başkanımız, başkan yardımcılarımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte takip ettik" diyen Ergöçmen, takımı gayet diri gördüklerini ifade etti.

Ergöçmen, "Kendi yorumlarımızdan ziyade oradaki spor adamlarıyla oturup konuştuğumuzda hepsinde genel kanaat aynıydı. Bolu'nun 5-6 maç yapması, bizim takımımızın da henüz 2. maçı olmasına rağmen çok derli toplu, koşan, baskı yapan bir takım izledik. Bu durum biraz bizi umutlandırdı. İnşallah geçen seneki sıkıntıları yaşamadan çok daha güzel ve rahat bir sezon geçiririz" diye konuştu.

BU SENE 4 TAKIM DÜŞECEK

Bu sezon ligden 4 takımın düşeceğini hatırlatan Ergöçmen, "Genelde 4 takım düşecek diyenlere şöyle bir espri yapıyorum, (15. sıradaki takım düşmüyor. Biz en kötü ihtimalle yine 15. oluruz) diyorum. Şu an gerçekten iyi bir hava yakaladık. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bolu'dayken, her golden sonra sahadaki tüm futbolcuların birbirleriyle sarılarak sevinmesi herkesin dikkatini çekti. Çekirdek kadromuzu koruduk. İyi takviyeler yaptığımızı da düşünüyoruz. Yeni aldığımız arkadaşların takıma çok faydalı olacağına inanıyoruz. Son olarak santrforla da anlaşırsak çok daha iyi düzeye geleceğiz. Çok güzel sonuçlar Linyitspor'u bekliyor olacak. Stat projesi hakkında da en iyisi ve en güzelinin yapılması için çalışılıyor. İnşallah bir aksilik olmazsa Linyitspor olarak güzel bir stada kavuşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement