Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Samsunspor Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, düz koşu, tek pas, çift kale ve istasyon çalışması yaptı.

15.01.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de, hafta sonu Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Meteorlar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde günü düz koşu, tek pas, Çift kale ve istasyon çalışması yaparak geçirdi.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ali Nail Durmuş, takımın iki temel sorunu olduğunu söyledi.

Kadro derinliğinde ve pozisyonlarda takımın sıkıntıları olduğunu belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Transfer etmemiz gereken futbolcular var. Zira şu anda orta sahada büyük sıkıntı yaşıyorduk. Luciano Guaycochea transferi ile bir nebzede olsa buradaki problemi aşmayı düşünüyoruz. Hal daha çok eksik ve sıkıntılarımız mevcut. Geçen hafta Balıkesirspor maçına çıktığımızda 9 gün önce takıma gelmiştim. Bu süre içinde, elimizdeki mevcut kadro ile ve içinde bulunduğumuz durum itibarıyla rakibinde yapısını dikkate alarak bir oyun anlayışı ve taktiği ile oynamaya çalıştık. İlk 45 dakikada rakip ceza sahasına girip bir pozisyon üretemedi ve korner dahi kullanamadı. Tabi ikinci yarı bu oyunu devam ettiremedik. Samsunspor maçına kadar bu eksiklerimizi de giderip öyle sahaya çıkmayı düşünüyoruz."

Transfer çalışmalarının devam edeceğini dile getiren Durmuş, "Gerekli görülen mevkileri doldurmamız gerekiyor. Zaman veremiyorum çünkü önümüzde Samsun maçı var. Şu anda takımda hazır olmayan futbolcularım var. Elimizde santrfor olarak sadece Abdi Aktaş var, o da daha hazır değil, biraz zamana ihtiyacı var. Bu şartlar altında Samsunspor deplasmanına gidiyoruz. Fakat yine de oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement