Tki Tavşanlı Linyitspor, Ligde Kalmak İçin "Umutlu" - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor, Ligde Kalmak İçin "Umutlu"

Tki Tavşanlı Linyitspor, Ligde Kalmak İçin "Umutlu"

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Durmuş: ''15 haftadan beri takımın başındayız ama son iki haftaya girmemize rağmen umudumuzu koruyoruz ve inanıyorum ki (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) bu maçı kazandığımız takdirde ligde de kalacağız''

26.04.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de düşme hattında bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ali Nail Durmuş, "15 haftadan beri takımın başındayız ama son iki haftaya girmemize rağmen umudumuzu koruyoruz ve inanıyorum ki (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) bu maçı kazandığımız takdirde ligde de kalacağız" dedi.

Durmuş, AA muhabirine takımın son durumu hakkında bilgi vererek, bu pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hayati öneme sahip bir maça çıkacaklarını söyledi.

Takımda, kaleci Metin ve Murat Özavcı'nın sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıklarını dile getiren Durmuş, şöyle konuştu:

"İki gün önce Agbetu ile Mehmet Besler'in de sakatlıkları ortaya çıktı. Emrah Dağ, takıma geri döndü ama onunda bir adale sorunu mevcut. Ona, bu maçta ihtiyacımız olacak. O'da bunun farkında, dolayısıyla sahada mutlaka yer alacak. Ersin Veli, cezalıydı o da takıma katıldı. Şimdi birkaç oyuncu daha eksik ve sakatımız var ama en azından hem sahada hem de kenarda alternatifimiz olacak. 15 haftadan beri takımın başındayız ama son iki haftaya girmemize rağmen umudumuzu koruyoruz ve inanıyorum ki bu maçı kazandığımız takdirde ligde de kalacağız."

Durmuş, son haftalara girildiğini ve bütün maçların zor olduğunu ancak düşme hattının tam bir ateş çemberi olduğunu aktardı.

-"Sahamızda çok etkili oynuyoruz"

Düşme hattındaki bütün takımların çok ince hesaplar yaptığını ifade eden Durmuş, şunları bildirdi:

"Bu hafta düşme hattında olan Fethiyespor, diğer bir düşme hattında olan Boluspor'u konuk ediyor. Biz Gaziantep Büyükşehir'i bu hafta yenersek, Antep 38 puanda kalır. Dolayısıyla Fethiye, son hafta Antep Büyükşehir'e konuk oluyor. Fethiye'nin Gaziantep Büyükşehir'i yenmesi halinde, bu sefer son hafta bizim 1461 Trabzon deplasmanından alacağımız 1 puan bile bizi ligde bırakır. Çünkü bu durum, 3 takımın 38 puan ile son haftayı bitirmesi demektir. Böyle olduğunda biz zaten üçlü averaj ile Fethiye ve Antep'in üzerinde oluruz. Sahamızda çok etkili oynuyoruz ama deplasmanda bu oyunu bir türlü ortaya koyamadık. Futbol sahaları, kale direkleri her yerde aynı değişen bir şey yok ama deplasman fobisi, deplasman atmosferi biraz etkiliyor takımı. Bazı deplasman maçlarında oyunumuzun karşılığını alamadık fakat içeride istikrarı hep koruduk." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor, Ligde Kalmak İçin 'Umutlu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement