Tokatspor'da Gözler Kupa Kuralarına Çevrildi - Son Dakika
Spor

Tokatspor'da Gözler Kupa Kuralarına Çevrildi

Tokatspor\'da Gözler Kupa Kuralarına Çevrildi

Kulüp basın sözcüsü Demir: "Kupada Tokat'ı en iyi biçimde temsil etmeye çalışacağız"

24.12.2013 10:55

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü'nün basın sözcüsü Cengiz Demir, "Kupada Tokat'ı en iyi biçimde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında geçen pazar günü deplasmanda Dardanelspor'a 2-0 yenildiklerini anımsattı.

Maçta futbolcularının yorgun olduğunu belirten Demir, "Oyuncularımız çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Kayserispor karşısında aşırı efor sarf ettiler. Uzun bir yolculukta etkilenince de yorgun düştüler. İlk yarının son maçını kazanmak istedik, olmadı. İlk yarı başında 23 puan hedefini koymuştuk. 22 puan topladık, hedefimizi büyük ölçüde tutturduk" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuralarının yarın çekileceğini hatırlatan Demir, şunlar kaydetti:

"Takımımız 3. defa kupada gruplara kaldı. Bu saatten sonra rakip seçme gibi bir durumumuz yok. 2. Lig takımı olarak sadece biz varız, diğerleri Spor Toto Süper Lig takımı. Yarın çekilecek kurada hayırlısı olsun diyorum. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa fikstürüne göre kamp programımız şekillenecek. Teknik heyet ve futbolcular izinde. Duruma göre haber vereceğiz. Kupada da Tokat'ı en iyi biçimde temsil etmeye çalışacağız." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'da Gözler Kupa Kuralarına Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement