Torku Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Torku Konyaspor\'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Antrenmana tedavileri devam eden Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı ve Elvis Kokalovic'in yanı sıra, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Charles Hubert İtandje ve Theofanis Gekas katılmadı

15.11.2013 18:22

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Torku Konyaspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Pas ve topla dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenmanda, gruplara ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Alt yapıdan kaleci Gökhan'ın da katıldığı antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi. İshak Çakmak takımdan ayrı çalışırken, Erdal Kılıçaslan ve Ramos bir süre koşu yaptıktan sonra takımla çalışmalara katıldı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı ve Elvis Kokalovic'in yanı sıra, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Charles Hubert İtandje ve Theofanis Gekas katılmadı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement