Torku Konyaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Transfer Çalışmaları

Torku Konyaspor\'da Transfer Çalışmaları

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, disiplinli bir bütçe ile Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

02.07.2013 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, disiplinli bir bütçe ile Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Konya Tenis ve Dağcılık Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, noktasal transferlerle güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Şan, takımı süper ligde koruma amaçları olduğunu ifade ederek, "Bundan sonrada noktasal transferlerle Spor Toto Süper Lig'de en azından önümüzdeki sezon kalıcı olacak bir kadro oluşturma gayretlerimiz son final günlerine gelmiştir. Önümüzdeki günlerden itibaren sizlerin huzurunda, kamuoyuyla bu transferlerimizi paylaşacağız, imza törenlerini yapacağız" dedi.

Disiplinli bir bütçeleri olduğunu, pahalı futbolcular alınarak lig'de kalınamayacağını dile getiren Şan, "Özellikle buradaki husus, disiplinli bir bütçe ile Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak. Çok zor bir işi, yine disiplinli bir şekilde idare ederek başaracağımızı düşünüyorum. Çünkü Konyaspor'un iki, üç senedir hep kamuoyunun bildiği şekilde belli bir finansal, ekonomik sıkıntısı var. Bu sıkıntı geçmiş değil. Sezona başlarken 21 milyon 750 bin lira borçla başlıyoruz. Onun için bazen öneriler geliyor. Süper ligde kalıcı olmak için borcunuzu arttırın, çok daha futbolcular alın ki, ligde kalın gibi. Bu çok kolay bir şey değil. Çünkü illa ki, pahalı futbolcu alarak ligde kalınmıyor. Ekip ruhu ve takım olabilme özelliğini sağlayan takımlar ligde kalıyor. İnşallah bizde o gayret içerisinde olacağız" diye konuştu.

Basın toplantısına Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, AS Başkan Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Basın Sözcüsü Güven Öten ile Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Selvi de katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement