Konyasporlu Futbolculardan Kabe'de Selfie Eleştirisine Cevap - Son Dakika
Spor

Konyasporlu Futbolculardan Kabe'de Selfie Eleştirisine Cevap

Selim ve Erdinç'in Kabe'de çektiği selfie'ye yerel bir gazeteci tepki gösterdi. Selim Ay, gazeteciye "Üzülme en hayırlı selfie bu" cevabını verdi.

31.05.2014 12:56  Güncelleme: 13:26

Spor Toto Süper Lig'i 11. sırada 42 puanla tamamlayan Torku Konyaspor'da izine çıkan futbolculardan Selim Ay ve Erdinç Yavuz, Umre ziyaretine gitti.

"ALLAH HERKESE NASİP ETSİN"

Takım kaptanlarından Erdinç Yavuz ile Kabe'de selfie pozu veren Selim Ay, çekilen fotoğrafın birine, 'Allah herkese nasip etsin' diğer fotoğrafa da, 'Her zaman yan yana Allah ayırmasın' yazdı.

KABE'DE TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Başarılı savunma oyuncusu Selim Ay'ın Twitter hesabından fotoğrafları paylaşmasının ardından bir yerel gazetecinin, 'Maksat beraberlik göstermekse Kabe'de selfie yapmasanız da olurdu. Hoş olmamış' yazısı üzerine Selim Ay, "Üzülme en hayırlı selfie bu. İçki masası ya da eğlence yerlerinde mi yapılıyor sadece selfie ya da boş arkadaş muhabbetlerinde mi" şeklinde karşılık verdi.



Konyasporlu Futbolculardan Kabe\'de Selfie Eleştirisine Cevap
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyasporlu Futbolculardan Kabe'de Selfie Eleştirisine Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • vatanamillete: Karıyla kızla çekseler kimse söz söylemez dimi normal olur! 64 2 Yanıtla
  • kodadıdedem:D: COK ŞÜKÜR MEYHANEDE DEİLLER RABBİMİN EVİNDELER 36 3 Yanıtla
  • 42: negüzell allah kabul etsinn topraklarımm herkese nasibb eylesinn mevlammm antalya ya kıbrısa gitselerdi denizkenarı falan dahamı iyiyydiii 27 3 Yanıtla
  • efsun: allah kabul etsin insanları nerden vursak da haber yapsak dıye bekleyen aç kurtlar meyhanede mı olur kutlama sadece 24 3 Yanıtla

Advertisement