Tottenham, Manchester United'ı Altına Aldı: 1-2 - Son Dakika
Spor

Tottenham, Manchester United'ı Altına Aldı: 1-2

Tottenham, Manchester United\'ı Altına Aldı: 1-2

Premier Lig'in 20. hafta maçında sahasında Tottenham'ı konuk eden Manchester United, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak rakibinin gerisine düştü.

01.01.2014 22:00

Premier Lig'in 20. hafta maçında Manchester United, sahasında Tottenham'ı konuk etti.

Maçın ilk tehlikeli atağı Manchester United'dan geldi. 5. dakikada Smalling'in şutunda top kalecide kaldı. Sonraki dakikalarda karşılaşmada tempo arttı. 12. dakikada Januzaj, 14'te ise Welbeck'in şutları defanstan döndü. 15. dakika gelişen Tottenham atağında Soldado'nun ara pasında savunmanın arkasına sarkan Lennon'un şutu De Gea'da kaldı.

Sonraki dakikalarda da daha fazla pozisyon bulan konuk ekip 34'te öne geçti. Eriksen'in ortasında iyi yükselen Adebayor güzel bir kafa vuruşuyla ağları havalandırarak Tottenham'ı 1-0 öne geçirdi.

44. dakikada Valencia'nın ortasında sağ ayağıyla sert bir vuruş yapan Welbeck çerçeveyi tutturamadı ve ilk 45 dakika Tottenham'ın üstünlüğüyle sona erdi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR ZORLADI AMA...

İkinci yarıya ev sahibi ekip istekli başladı. Carrick'in pasında Welbeck kaleciyi geçemedi.

Kırmızı şeytanlar rakip kalede gol ararken, 2. golü de kalesinde gördü. İlk golün asistini yapan Eriksen, düzgün bir kafa vuruşuyla 66. dakikada Tottenham'ı 2-0 öne geçirdi.

Manchester United'ın bu gole cevabı geç olmadı. Januzaj'ın ara pasında hareketlenen Welbeck bu sefer ağları havalandırarak tekrardan farkı 1'e indirdi: 1-2.

71. dakikada Hernandez'in ortasında Januzaj'ın müsait durumda yakın mesafeden vuruşu dışarı çıktı. 77'de aynı ikiliyle gelişen bir diğer Manchester United atağında Hernandez'in şutu kalecide kaldı. 83. dakikada konuk ekip yine tehlikeli geldi. Kane'in pasında Lennon ceza sahasında topla buluştu ancak De Gea'yı geçemedi.

Kalan sürede de Manchester United'ın baskısı sonucu değiştirmedi ve Tottenham, Old Trafford'dan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından Manchester 34 puanda kalırken, Tottenham 37 puana yükseldi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tottenham, Manchester United'ı Altına Aldı: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement