Trabzon'da Şenol Güneş Sesleri - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Şenol Güneş Sesleri

Trabzon\'da Şenol Güneş Sesleri

Teknik direktör Mustafa Akçay ile yollarını ayıran Trabzonspor'da tek hedef Şenol Güneş'i takımın başına getirmek.

14.02.2014 14:23

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da en büyük aday Şenol Güneş. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, efsane teknik adamla takımın başına geçmesi için görüştü.

"TEK ADAYIMIZ ŞENOL GÜNEŞ"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, "Tek adayımız şenol güneş. 3 saate yakın bir görüşmemiz oldu. Hocamızın bazı tereddütleri var, ama bunlar aşılmayacak konular değil" dedi.

"GEL FUTBOLUN PATRONU OL"

Şenol Güneş'i sportif direktör olarak takımın başına getirmek isteyen Hacıosmanoğlu, "Ona, gel futbolun patronu ol. Kimse işine karışmayacak" teklifini sundum ifadelerini kullandı.

4 FARKLI DÖNEMDE ÇALIŞTI

2002 Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımı'nı 3. yaparak tarihi bir başarıya imza atan 61 yaşındaki teknik adam, bordo-mavili takımda 4 farklı dönemde çalıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzon'da Şenol Güneş Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TARAFTAR_67: HOCAM seni TRABZONSPOR'un başında görmekden GURUR ve ONUR duyarız se bu takıma 2010_2011 ŞAMPİYONLUĞU yaşatmısın SENİN YERİN DOLDURULAAMAZ. 19 1 Yanıtla
  • YUH: BİRAZHAYSİYET VARSA GİTMEZ TAMAM KULÜP YOLADI BENİM BİLDİHİM TARAFTAR ORTALIHI YIKAR GENE GÖNDERMEZDİ KULÜPTE BABAYI GÖNDERİRDİ EYER BİRAZ YA VAZLA DEYİL GİTMEZ 0 2 Yanıtla

Advertisement