Trabzonspor Caceres'in Peşinde - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Caceres'in Peşinde

Florent Malouda transferi ile sükse yapan Trabzonspor, ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

17.07.2013 18:16

Trabzonspor başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu takımın transfer politikası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor yöneticisi, "Trabzonspor biraz özünden uzaklaşmıştı. Seyirciye sözümüz vardı. Trabzonspor'un altyapısı önemliydi. Bu yüzden Reşit Akçay ile devam etme tercihinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

ÇOK KARİYERLİ LATİN FORVET

Çakıroğlu: "Malouda'yı getirdik. Çok da önemli bir santrafor gelecek. Zannedersem Cuma ya da hafta sonu  Türkiye'ye gelir. Çok kariyerli, Türkiye'ye geldiği zaman Malouda gibi Türkiye'yi oynatacak bir forvet, Latin." dedi.

Çakıroğlu, artık maçların sahada kazanıldığı, şaibelerin olmadığı, futbolcularının başarısınınkonuşulduğu bir yıl olması temennisinde de bulundu.

Trabzonspor yöneticisinin müjdelediği forvetin ise Arjantinli santrafor Lucas Ramon Barrios Caceres olduğu öğrenildi. Son olarak Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen 28 yaşındaki forvet ile temasların olduğu iddia edildi.

Lucas Barrios, 2009-2012 yılları arasında Borussia Dortmund formasıyla fırtına gibi eserken oynadığı83 maçta 39 gol kaydetmişti.

Trabzonspor Caceres\'in Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor Caceres'in Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement