Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'u mağlup etti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'u mağlup etti

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Nicolas Pepe, sakatlık sürecinin ardından forma giydiği maçta galibiyeti aldıklarını ve daha fazla şeyler yapabileceklerini gösterdiklerini söyledi. Pepe, takımın yeni teknik direktörü ve teknik ekiple ilk maçlarına çıktıklarını belirterek, galibiyetin kendilerine güven verdiğini ifade etti. Ayrıca, Rayyan Baniya da savunmalarının iyi bir örneği gösterdiklerini ve kalemizde gol görmeden maçı tamamlamanın önemli olduğunu vurguladı.

23.10.2023 23:43

- Rayyan Baniya: "Bu galibiyet bizim adımıza önemli işaret oldu"

TRABZON - Trabzonspor'da Rayyan Baniya, galibiyetin önemli bir işaret olduğunu belirterek, "Bu pozitif yolda devam edeceğiz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Benin asıllı Türk futbolcu Rayyan Baniya, "Öncelikle hocamızla çıktığımız ilk maçımız oldu. Bu maçta olmaktan dolayı mutlu oldum. Bu galibiyet bizim adımıza önemli işaret oldu. Çünkü 3 puanla başlamak bizim adımıza önemliydi ve aynı zamanda kalemizi gole kapatabilmekti. Bu pozitif yolda devam edeceğiz. Milli takıma çağırılmak müteşekkirim. Bu benim kariyerimin adına bir son değil bir başlangıç. Bu şekilde görüyorum bunu. Bu maçla alakalı çok mutluyum. Hocamızla iki haftalık bir süreç oldu. Hocamız maç öncesinde bize yaptığı konuşmada spesifik noktalara dokunarak bize talimatlarını iletti. Hocamız aramıza yeni katıldı. Biz de hocamızın oyun tarzını ve bizden neler istediğini yavaş yavaş öğreniyoruz. Zaten bugün de bizim adımıza kalemizi gole kapatabilmek gol yemeden kapatabilmek çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Corendon Alanyaspor\'u mağlup etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'u mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement