Trabzonspor'da Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları

Trabzonspor\'da Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 1 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı.

29.11.2013 17:09

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 1 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Mustafa Akçay yönetimindeki antrenmana, salonda çalışan Colman ve Zokora katılmadı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Yusuf Erdoğan ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör Akçay'ın kısa bir görüşme yaptığı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirdi. Bordo-mavili takımın antrenmanı, dar alanda pas çalışması ve çift kale maçla tamamlandı.

Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement