Trabzonspor, Ersun Yanal ve Aykut Demir'e Tazminat Ödedi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Ersun Yanal ve Aykut Demir'e Tazminat Ödedi

Trabzonspor Kulübü, futbol takımının eski teknik direktörü Ersun Yanal'a 10 milyon 575 bin lira, eski oyuncusu Aykut Demir'e ise 9 milyon 780 bin lira tazminat ödedi.

10.08.2018 19:17  Güncelleme: 10:46

, eski teknik direktörü Ersun Yanal'a 10 milyon 575 bin lira ve eski oyuncusu Aykut Demir'e ise 9 milyon 780 bin lira tazminat ödedi.

Alınan bilgiye göre, bordo-mavili kulübün yönetimi tarafından, futbol takımında daha önce teknik direktörlük yapan Ersun Yanal'a bugün itibarıyla 10 milyon 575 bin lira tazminat ödendi.

AYKUT DEMİR'E 9 MİLYON 780 BİN LİRA ÖDENDİ

Takımda daha önce futbol oynayan Aykut Demir'e de 9 milyon 780 bin lira ödeme gerçekleştirildiği belirtildi.

Öte yandan bordo-mavili yönetimin, takımın eski oyuncusu Dame N'Doye'un menajerine 130 bin avro, 'ın yardımcılarına da 800 bin lira ödeme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Yapılan bu ödemelerle birlikte bordo-mavili kulübün lisans ve tescil işlemlerine engel bir borcunun kalmadığı belirtildi.

Trabzonspor, Ersun Yanal ve Aykut Demir\'e Tazminat Ödedi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Ersun Yanal ve Aykut Demir'e Tazminat Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Madenci: Arkdaslar amasya merzifon yeni celtek işçisi 3 aylık maaşları içeride olduğu için 3 katlı binanın üstüne çıkıp intihar girişimin e çıktı 2 1 Yanıtla
  • MEHMET DEMİR: ismailağa cemaati üyesi aykut demire bak sen faizi ne güzelde almış sorsan faiz haram derler sözde müslümanlar 1 1 Yanıtla
  • ESER: FATİH TERİMİN İMPARATOR OLDUĞU BU ÜLKEDE BUNLARA ÖDENEN PARA AZ BİLE 0 1 Yanıtla
  • rusya ile abd dost: türkiye tek tabanca ,sağlam dostluklar kuramadı gitti eurovisionda azerbaycana oy vereceğine ermenistana verdi pehh güçlü ülkelerde anlaşma dostluklar kurması gerekiyor böyle olmaz ,çinle yakınlaşabilir mesela türkiye,veya güçlü ekonomisi olan bir ülke ile uşaklık yapılmadan düze çıkamaz bu ülke başta hata yaptı..sen telekomu telekeli nediye satarsın madem sattın yola niye yatırım yapıyorsun üretim sanayiye yapsana bir motor nasıl üretilir bakırmı gereklidir diye bir sorsana açsana gençlerin . 1 0 Yanıtla
  • IMF bizden 5 milyar dolar borç istedi, : biz verince vazgeçtiler.. 0 0 Yanıtla

Advertisement