Trabzonspor'dan Flaş Burak Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Flaş Burak Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor\'dan Flaş Burak Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, bordo-mavili kulübün gündemiyle ilgili beIN Sports'a da önemli açıklamalarda bulundu.

22.07.2017 23:35

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, bordo-mavili kulübün gündemiyle ilgili beIN Sports'a da önemli açıklamalarda bulundu.

Yönetimde değişiklik

"Toplantıdan sonra görev dağılımıyla ilgili bilgi karışımı oldu. Birçok kişi görevine devam ediyor. Başkanımızın takdir ettiği gibi, üç başkan yardımcısı vardı. Nevzat Aydın kardeşimiz zaten istifa ettiğini söylemişti. Orada bir değişiklik sağlandı. Önemli olan Trabzonspor."

"Olumlu gittiği yönünde bilgi verebilirim"

"Transfer meşakkatli bir iş. Bazen fazla transfer zarar getirebilir. Başkanımızın nokta transfer anlayışı var. Burak da bunlardan biri. Son 15 gündür gündemi tutuyor. Futbolcuyla asbaşkan, kulüple de başkan çaba gösteriyor. Olumlu gittiği yönünde bilgi verebilirim. Transferde imza atılmadan bir şey söylemek mümkün değil."

Başka transferler olacak mı?

"Bazen çok transfer iyi olmuyor. İlk devre bazı sıkıntılar yaşadık. İkinci devre transferlerinde yüksek isabet sağladık. Zaten temel bir yapı oluştu. Burak olabilir olmayabilir. Belki yanına da bir transfer olabilir." Ajansspor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Flaş Burak Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement