Trabzonspor Elazığ'a Özel Uçakla Gitti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Elazığ'a Özel Uçakla Gitti

Trabzonspor Elazığ\'a Özel Uçakla Gitti

Trabzonspor, Sanica Boru Elazığspor maçı için saat 15.00'da özel uçakla Elazığ'a gitti.

26.01.2013 16:01

Trabzonspor, Sanica Boru Elazığspor maçı için saat 15.00'da özel uçakla Elazığ'a gitti.

Afrika Ulusal Kupası için ülkelerinde bulunan Zokora ve Sol Bamba'nın yanı sıra sakatlıkları süren Giray Kaçar, Janko, Tolga ve Emre Güral'ın bulunmadığı bordo mavili kafilede Onur, Zeki Ayvaz, Serkan, Volkan, Vitek, Mustafa, Henrique, Halil, Olcan, Yasin, Soner, Sapara, Emerson, Adrian, Celuska, Alanzinho, Abdullah ve Zeki Yavru yer aldı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, haftayı 3 puanla kapatmayı hedeflediklerini belirterek, "Trabzonspor kaliteli bir takım. Umarım iyi mücadele eder ve sahadan 3 puanla ayrılırız" dedi. Yener, bir soru üzerine Karabük maçının yardımcı hakemi Bahattin Duran'in Avrupa'nın en iyi yardımcı hakemlerinden biri olduğunu ifade ederek, "Yediğimiz goldeki bariz ofsaytı ve Vitek'e yapılan penaltıyı görmemesi son derece üzücüdür" dedi.

Genel Sekreter Yener, bidr başka soru üzerine Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki zeminin Trabzonspor'a yakışmadığını ifade ederek, "Bunun için çalışma ve araştırmalarımız var. Şartlar uygun olursa zemini değiştirmeyi düşünüyoruz" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Elazığ'a Özel Uçakla Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement