Trabzonspor – Fenerbahçe: 0-3 - Son Dakika
Spor

Trabzonspor – Fenerbahçe: 0-3

Trabzonspor – Fenerbahçe: 0-3

Stakt.HAKEMLER.9 (Dk.)

17.02.2013 21:07

Stakt: Avni Aker

HAKEMLER: Bülent Yıldırım (6), Ekrem Kan (6), Asım Yusuf Öz (6)

TRABZONSPOR

1 Onur (5)

28 Celustka (4)

23 Giray (4)

6 Bamba (4)

5 Cech (4)

11 Yasin (4)

30 Serkan (4)

20 Colman (4)

10 Adrian (4)

92 Olcan (4)

83 Janko (4)

9 (Dk.72 Emre 4)

FENERBAHÇE:

1 Volkan (6)

77 Gökhan (7)

2 Egemen (7)

4 Bekir (6)

3 Hasan Ali (6)

11 Kuyt (7)

5 Mehmet Topal (6)

16 Cristian Baroni (7)

25 Emre (7)

7 Sow (5)

99 Webo (5)

GOLLER: Dk.11 (kendi kalesine) Bamba, Dk.26 Baroni, Dk.52 Gökhan (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Dk.34 Colman, Dk.63 Celustka, Dk.73 Giray (Trabzonspor), Dk.39 Mehmet Topal, Dk. 62 Hasan Ali (Fenerbahçe)

TRABZONSPOR, 'yeniden doğuş' maçı olarak baktığı Fenerbahçe karşılaşmasında şok bir yenilgi aldı. Maça hızlı başlayan bordo mavililer Bamba'nın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düştü. Fenerbahçe'yi sezonun en rahat galibiyetlerinden birine ulaştıran diğer goller ise Baroni ve Gökhan Gönül'den geldi.

AVNİ AKER'DE İSTİFA SESLERİ

Karşılaşmanın ilk yarısında kale arkasından bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Sadri Şener'i istifaya davet etti. Başkan Şener, ikinci yarıda tribündeki yerine gelmedi. Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden sonra stadyumda yine "Sadri Şener istifa" ve "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

FUTBOLCULARA DA TEPKİ

Futbolculara da tepki gösteren taraftarlar, "Formayı çıkarın öyle oynayın" tezahüratı yaptı. Karşılaşmanın sonunda Başkan Sadri Şener'i istifaya çağıran taraftarlara bazı grupların tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlikler yaşandı.

DEVRE ARASI FUTBOLCULAR KAVGA ETTİ

Hakemin ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından Trabzonsporlu yedek oyunculardan Mustafa ile Cristian Baroni arasında çıkan tartışmaya diğer oyuncular da katıldı. Emre, Egemen, Semih ve Volkan da tartışmaya dahil olurken Trabzonspor yedek kalecisi Tolga Zengin Fenerbahçeli futbolculara, soyunma odasına girmedikleri için tepki gösterdi. Hakem Bülent Yıldırım da tünelin önünde polislerin güvenlik önlemi almasının ardından sahayı terk etti.

61. DAKİKA KUTLAMASI YAPILMADI

Trabzonspor'un Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı maçlarda gelenek haline gelen 61. dakika kutlaması Fenerbahçe maçında takım 3–0 yenik durumda olduğu için gerçekleştirilmedi.

JANKO'YA TEPKİ

Karşılaşmanın 72'nci dakikasında yerini Emre'ye bırakan Marc Janko'ya tribünler büyük tepki gösterdi.

GİRAY CEZALI

Trabzonspor'da maçın 73'üncü dakikasında Semih'e yaptığı faul sonrası sarı kart gören Giray cezalı duruma düştü. Giray, Mersin İdmanyurdu deplasmanında forma giyemeyecek.

1.dakikada Webo'nun pasıyla ceza alanında buluşan Sow'un sol çaprazdan vuruşunu kaleci Onur harika bir reflekse çıkardı.

2.dakikada Olcan'ın soldan ortasında ceza alanı içinde Adrian'ın bomboş pozisyondaki kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

5. dakikada Serkan'ın soldan ortasını arka direkte Janko kafayla indirdi, Adrian'dan önce Volkan ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

7. dakikada karşılaşmanın kırılma anlarından biri yaşandı. Kaleci Volkan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı top Adrian'ın önünde kaldı. Polonyalı oyuncunun yaklaşık 30 metreden kaleye gönderdiği topu Egemen kafayla çizgi üzerinden çıkardı.

11. dakikada Fenerbahçe beklemediği anda golle buluştu. Kuyt'un sağdan kale alanı içine gönderdiği topu Bamba ters bir vuruşla kendi filelerine gönderdi: 0- 1.

24. dakikada bir pozisyonda Adrian'ın müdahalesiyle Emre yere düştü ancak hakem devam kararı verdi. Emre'nin yerde olduğunu gören Serkan'ın topu taca atmasına seyirciler ve Adrian tepki gösterdi.

26. dakikada Cristian Baroni'nin yaklaşık 25 metreden çektiği şut Bamba'nın sırtına çarparak kaleci Onur'u yanılttı ve filelere gitti: 0–2.

35. dakikada Baroni'nin 30 metreden kullandığı frikikte kaleci Onur topu kornere tokatladı.

40. dakikada Colman'ın uzun pasıyla hareketlenen Janko'dan önce Volkan ceza sahası dışına çıkarak kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

48. dakikada Adrian'ın pasıyla ceza alanına giren Olcan'ın plasesi yandan az farkla auta çıktı.

52. dakikada Cristian'ın soldan ortasında Gökhan'ın gelişine vuruşu Onur'un bakışları arasında filelerle buluştu: 0–3.

60. dakikada Adrian'ın ceza alanına yerden gönderdiği topa Janko dokunamadı.

74. dakikada Kuyt'un pasıyla ceza alanı sağ çaprazında buluşan Mehmet Topal'ın bomboş pozisyondaki vuruşunu Onur kornere çeldi.

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor – Fenerbahçe: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement