Trabzonspor-Kayserispor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Kayserispor Maçından Notlar

Trabzonspor-Kayserispor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, Ferhat ve Alanzinho'ya ilk 11'de görev verdi.

06.11.2011 16:25

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, Ferhat ve Alanzinho'ya ilk 11'de görev verdi.

Güneş, 18 kişilik maç kadrosunda yer almayan Slovak oyuncu Cech'in yerine genç oyuncu Ferhat'a, yedek soyundurduğu Adrian'ın yerine de Alanzinho'ya görev vererek, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova maçına göre iki değişiklik yaptı.

Hafta içinde antrenmanda sakatlanan Henrique yedek kulübesinde yer alırken, Onur ve Zeki olmak üzere iki kaleci de kulübede oturdu.

-Burak, ödülünü aldı-

Trabzonspor'da, TrabzonCell aboneleri tarafından ekim ayının futbolcusu seçilen Burak Yılmaz, maç öncesi ödülünü aldı.

Ligde gol krallığında da ilk sırada yer alan Burak'a protokol tribün önünde ödülünü kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar verdi. Kulüp başkanı Sadri Şener maça gelmedi.

-Güneş, öğrencisi ile hasret giderdi-

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor'un teknik direktörü olan eski öğrencisi Şota Arveladze ile hasret giderdi.

Maç öncesi, iki teknik adam birbirlerine sarılarak başarı dilediler.

-Adrian'a doğum günü kutlaması-

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierjezewski'ye 25. yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü partisi düzenlendi.

-Taraftar ilgisi-

Kurban bayramının ilk günü olmasının da etkisiyle Trabzonsporlu taraftarlar tam olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'nı doldurmadı.

Tribünlerde küçük küçük boşluklar yer alırken, karşılaşmayı 15 bin dolayında taraftar izledi. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Kayserispor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement