Trabzonspor'un forma tanıtımında yer alan Hicran Yıldız yaşamını yitirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un forma tanıtımında yer alan Hicran Yıldız yaşamını yitirdi

Trabzonspor\'un forma tanıtımında yer alan Hicran Yıldız yaşamını yitirdi

Trabzonspor'un 2020-2021 sezonu çubuklu formasının tanıtımı için hazırlanan videoda rol alan Hicran Yıldız, lösemi ve kas hastalığı nedeniyle uzun süredir yatağa bağlı yaşamını sürdürüyordu. Durumu ağırlaşan genç kız, dün akşam hastanede hayatını kaybetti. Trabzonspor kulübü, Hicran'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle karşıladıklarını belirterek Allah'tan rahmet diledi ve ailesine, akrabalarına ve camiaya başsağlığı dileklerini iletti.

15.04.2024 14:05  Güncelleme: 14:07

Trabzonspor'un 2020-2021 sezonu çubuklu formasının tanıtımı için hazırlanan videoda yer alan Hicran Yıldız, yaşamını yitirdi.

Lösemi ve kas hastalığı nedeniyle uzun süredir yaşamını yatağa bağlı sürdüren 18 yaşındaki Hicran, durumunun ağırlaşması üzerine dün akşam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bordo-mavili kulüp tarafından "Hicran'ımız melek oldu" başlığıyla yayımlanan mesajda, "2020-2021 sezonu forma tanıtım filmimizde rol alan Hicran Yıldız'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hicran'ımıza Allah'tan rahmet, ailesine, akrabalarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un forma tanıtımında yer alan Hicran Yıldız yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement