Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan 2'nci Lig takımı Turgutluspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hacettepeli kaleci Metin Uçar ve Kızılcahamamlı Çağatay Tekin'le sözleşme imzaladı.
Bonservisiyle alınan Metin ve kiralık gelen Çağatay'la birer yıllık mukavele yapıldı. 21 yaşındaki kaleci Metin Uçar, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladıktan sonra Hacettepe ve Kastamonuspor'da kiralık olarak forma giydi.
Futbola Ankara amatör küme takımlarından Emlak Bank'ta başlayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Çağatay Tekin ise daha sonra Gençlerbirliği, Hacettepe, Diyarbakırspor, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Kastamonu ve son olarak Kızılcahamam'da top koşturdu. - Manisa/ Turgutlu
Son Dakika › Spor › Turgutluspor'da Çağatay ve Metin İmzayı Attı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.