Turgutluspor'da Şevket Güngör İmzaya Yakın - Son Dakika
Spor

Turgutluspor'da Şevket Güngör İmzaya Yakın

Turgutluspor\'da Şevket Güngör İmzaya Yakın

Spor Toto 2.Lig takımlarından Turgutluspor, bu sezon öze dönüş projesi kapsamında ilk imzayı alt yapısından yetişen eski oyuncusu Şevket Güngör'e attırmaya hazırlanıyor.

28.06.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, bu sezon öze dönüş projesi kapsamında ilk imzayı alt yapısından yetişen eski oyuncusu Şevket Güngör'e attırmaya hazırlanıyor.

Turgutluspor'un alt yapısından yetişen sırasıyla Turgutluspor, Sarıyer ve son olarak da Denizli Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki stoper Şevket ile her konuda anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki günlerde resmi imza atılacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, "Öze dönüş projemiz kapsamında ilk olarak kendi öz evlatlarımız ile anlaşıyoruz. Şevket dış transferdeki ilk imzayı atacak. Kendisinin takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Kısa süre içerisinde iç ve dış transfere hız kazandırarak takımımızı oluşturacağız." dedi.

Ayhan, kura çekimi ile ilgili olarak, "Ben iyi bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Tüm rakiplerimizin güçleri birbirine eşit. Zorlu maraton başladığında ligin durumunu daha net göreceğiz. Ben tüm takımlara başarılı bir sezon diliyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgutluspor'da Şevket Güngör İmzaya Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement