Türkiye, Avrupa Jujitsu Şampiyonası'nda 5 sporcuyla temsil edilecek - Son Dakika
Spor

Türkiye, Avrupa Jujitsu Şampiyonası'nda 5 sporcuyla temsil edilecek

Türkiye, Avrupa Jujitsu Şampiyonası\'nda 5 sporcuyla temsil edilecek

Türkiye'den 5 sporcunun katılacağı Avrupa Jujitsu Şampiyonası, yarın Almanya'da başlayacak. Şampiyona, 23-26 Mayıs tarihlerinde Gelsenkirchen kentinde düzenlenecek. Türkiye'yi temsil edecek sporcular ise İzel Erim, Hasibe Eylül Elmas, Yılmaz Güleç, Muhammet Mustafa Süs ve Mert Özmen olacak. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, jujitsunun federasyona yeni bağlanan bir spor dalı olduğunu belirterek, ülkenin jujitsuda var olduğunu göstermeyi hedeflediklerini ve uluslararası platformda başarı elde etmeyi umduklarını ifade etti.

22.05.2024 20:15

Türkiye'den 5 sporcunun katılacağı Avrupa Jujitsu Şampiyonası, yarın Almanya'da başlayacak.

Türkiye Muaythai Federasyonunun açıklamasına göre şampiyona, 23-26 Mayıs tarihlerinde Gelsenkirchen kentinde yapılacak.

Organizasyonda Türkiye'yi, kadınlarda İzel Erim, Hasibe Eylül Elmas, erkeklerde ise Yılmaz Güleç, Muhammet Mustafa Süs ve Mert Özmen temsil edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Hasan Yıldız, jujitsunun federasyona yeni bağlanan bir spor dalı olduğunu hatırlatarak, "Hedefimiz önce ülkemizin artık jujitsuda var olduğunu göstermek. İnanıyorum ki kısa zamanda uluslararası platformda başarılı olmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye, Avrupa Jujitsu Şampiyonası'nda 5 sporcuyla temsil edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement