"Türkiye'de Bazı Kulüpler Altyapıya Önem Vermiyor" - Son Dakika
Spor

"Türkiye'de Bazı Kulüpler Altyapıya Önem Vermiyor"

"Türkiye\'de Bazı Kulüpler Altyapıya Önem Vermiyor"

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Türkiye'de bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin altyapıya gereken önemi vermediklerini söyledi.

20.03.2013 13:06  Güncelleme: 09:43

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Türkiye'de bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin altyapıya gereken önemi vermediklerini belirterek, bu yüzden Türk futbolunun Avrupa futbolunu geriden takip etmek zorunda kaldığını söyledi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, altyapı ve kurumsallaşma konusunda açıklamalarda bulundu. Altyapıya gereken önem verilmediği için kulüplerin borç batağına girdiğini kaydeden Uzunoğlu, "Kurumsallaşmasını tamamlamış takımlar için, altyapı daha kolay bir hale geliyor. Ne yazık ki kurumsallaşmamış takımlar bu konuda sınıfta kalıyorlar. Kurumsallaşma olmadı mı kulüp yöneticileri ve antrenörler bir an evvel başarılı olmak için hazır oyuncuya yönelerek, kıt kaynakları ile büyük transferler yapıyorlar. Altyapıya yatırım yapıp, üç beş yılı göze alamıyorlar.Denizli Belediyespor olarak hedefimiz transfere ihtiyacı olmayan bir kulüp olabilmektir" dedi.

Denizli Belediyespor altyapısından üç genci, bir hafta önce profesyonel yaptıklarına dikkat çeken Uzunoğlu, devamının geleceğini sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Türkiye'de Bazı Kulüpler Altyapıya Önem Vermiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement