Türkiye Kano Federasyonu 9. Mali Genel Kurulu'nda maddeler oy birliğiyle kabul edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Kano Federasyonu 9. Mali Genel Kurulu'nda maddeler oy birliğiyle kabul edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Türkiye Kano Federasyonunun 9. Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı; mali yapı, faaliyetler ve dönem hedefleri ele alındı. Gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edilirken Başkan Alper Cavit Kabakçı, kararların çalışmalara güç katacağını ve Türk kanosunu ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Türkiye Kano Federasyonunun 9. Mali Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen genel kurulda federasyonun mali yapısı ve faaliyetleri değerlendirilirken Türk kanosunun gelişimine yönelik çalışmalar ile dönem hedefleri de ele alındı. Genel kurul gündeminde yer alan maddeler, oy birliğiyle kabul edildi.

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, yaptığı konuşmada, alınan kararların federasyonun çalışmalarına güç katacağını belirterek Türk kanosunu daha ileriye taşımak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.