Türkiye Wushu Federasyonu'nda Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Spor

Türkiye Wushu Federasyonu'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Türkiye Wushu Federasyonu\'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Wushu Federasyon Başkanı Abdurrahman Akyüz: 'amacımız Bu Sporu Dünyaya Yaymak'

13.11.2010 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz başkanlığında ilk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Wushu Federasyonu'nda görev dağılımı yapıldı.Ankara'da gerçekleştirilen toplantıda, Wushu sporunun tanıtımı için strateji geliştirmek ve organizasyon sayısını artırmak yönünde çalışmalar yapılması konularında fikir birliğine vardı.

Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz yaptığı açıklamada, medyadan wushu sporunun tanıtımında kendilerine yardımcı olmalarını isteyerek, '21. yüzyıla damgasını vurmaya hazırlanan bir spor branşına hizmet etmeye çalışıyoruz. Sporumuz estetik yönüyle, hem göze hitap ediyor hem de vücudu zinde tutmasıyla, hastalıktan uzak tutmasıyla, zeka gücünün artmasına katkıda bulunmasıyla her geçen gün tanınıyor, seviliyor. Bizim amacımız bu sporu sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya yaymak. Medyanın da wushu sporunu bu konuda öksüz bırakmayacağına eminim' ifadesini kullandı.

Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Başkan: Abdurrahman Akyüz, Başkan Vekili: Ahmet Tunç

Asbaşkanlar: Ahmet Faruk Ünsal, Mücahit Demirtaş, Mustafa Kamacı, Mücahit Durmuşoğlu, Önder Karan, Rıdvan Duran, Yusuf İnci ve Ömer Göktaş, Basın Kurulu Başkanı: H.Salih Arıcı

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türkiye Wushu Federasyonu'nda Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement