TV 8,5'ta Boks Şöleni Yaşanacak - Son Dakika
Spor

TV 8,5'ta Boks Şöleni Yaşanacak

TV 8,5\'ta Boks Şöleni Yaşanacak

Dünyaca ünlü boksörlerin mücadeleleri, 4 -5 Mart tarihlerinde canlı yayınla TV8,5'ta olacak.

02.03.2017 15:58  Güncelleme: 16:00

TV8,5'ta unutulmayacak bir gece yaşanacak. İngiltere Boks Gecesi uzun süredir büyük heyecanla beklenen önemli unvan karşılaşmalarına sahne olacak.

Gecenin ana maçında profesyonel boksun en büyük yıldızlarından olan ve iki farklı sıklette Dünya Şampiyonluğu yaşayan David Haye ile WBC Yarı Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Tony Bellew karşılaşacak. Aralarında yaşadıkları gerginlikle adlarından sıkça söz ettiren iki boksörün bu heyecan verici mücadelesi aynı zamanda LondraLiverpool rekabetini de ringe taşıyacak.

Bugüne kadar çıktığı 30 karşılaşmanın 28'ini kazanan David Haye, 2012 yılında ara verdiği kariyerine geçtiğimiz yıl geri dönmüş ve üst üste çıktığı 2 maçı nakavtla kazanarak eski formundan bir şey kaybetmediğini kanıtlamıştı. Kariyerindeki 31 maçın yalnızca 2'sini kaybeden Tony Bellew ise geçtiğimiz yıl Ilunga Makabu'yu nakavt ederek WBC Yarı Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu olmuştu.

MALIGNAGGI - EGGINGTON

Gecenin ikinci ana maçında Amerikalı ünlü boksör Paul Malignaggi ile İngiliz Sam Eggington WBC Uluslararası Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkacak, bu büyük heyecan canlı yayınla sizlerle buluşacak Ayrıca bu gecede, birbirinden yetenekli sporcular, heyecan dolu maçlar ve unutulmaz anlar yine TV8,5'ta sizlerle olacak.

TV8,5'ta boks heyecanı tarihi karşılaşmalara sahne olacak ABD Boks Gecesi ile 5 Mart'ta devam edecek.

GARCIA - THURMAN

Yarı Orta Sıklette son yılların en önemli karşılaşmasına tanık olacağımız gecenin ana maçı namağlup iki boksörü karşı karşıya getirecek. Profesyonel kariyerinde çıktığı 37 maçta 37 galibiyet alan WBC Dünya Şampiyonu Danny Garcia ile 27 maçta yenilgisiz WBA Dünya Şampiyonu Keith Thurman, unvanları tek elde toplamak için karşı karşıya gelecek. Boks otoritelerinin Floyd Mayweather Jr/ Manny Pacquiao sonrası Yarı Orta Sıkletin en iyi boksörünü belirleyeceğini öngördüğü maç boks severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

ABD Boks Gecesinin alt maçları kritik mücadelelere sahne olacak. Nefes kesecek mücadelelerin tüm heyecanı yine canlı yayınla sizlerle olacak.

ABD Boks Gecesi 05 Mart Pazar saat 05.00'de canlı yayınla TV8,5'ta!

Son Dakika Spor TV 8,5'ta Boks Şöleni Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement