Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Tottenham, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Ajax'ı 90+5. dakikada attığı golle 3-2 yenerek tarihinde ilk kez finale yükseldi.

09.05.2019 00:09  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da oynanan yarı final rövanş karşılaşmasında, Hollanda ekibi Ajax ile İngiltere temsilcisi Tottenham karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Ajax, 5. dakikada Matthijs de Ligt ve 35. dakikada Hakim Ziyech'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.

Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi

MOURA HAT-TRİCK YAPTI

İkinci devrede etkili performans sergileyen taraf Tottenham oldu. Konuk takım, hat-trick yapan Lucas Moura'nın 55, 59 ve 90+6. dakikalarda kaydettiği gollerle 3-2'lik galibiyete ulaştı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Tottenham, Hollanda'da elde ettiği 3-2'lik galibiyetin ardından deplasman golü kuralıyla rakibini eleyerek Şampiyonlar Ligi finalinde bir diğer İngiltere ekibi Liverpool'un rakibi oldu. Tottenham, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez finale çıktı.

Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi

FİNAL NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi'nde final karşılaşması, 1 Haziran'da İspanya'nın başkenti Madrid'de oynanacak.

Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tottenham, Son Dakika Golüyle Şampiyonlar Liginde Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ermiş: çook iyi maçtı 10 0 Yanıtla
  • Ajax: Futbol resitali 2 0 Yanıtla
  • Korkut dede: Bizim ülkemizi Avrupalıya sorsan bir ağızdan GS dan bahsederler. Artı faktlarla hakkı yenilen, Hakemlerin, diger takımların engellemek istediği tek takımı sorsan yine GS derler. O zaman kuşçuk kagalılar neden mi rahatsız, cünki Cimbom bu 60 performansla bile şampion oluyorsa, bunların hali ilerde daha vahimdir demektir. 1 1 Yanıtla
  • Memleketim: Kendimiz pisirip kendimiz yiyoruz. Illa bizim sözde büyük kulüpleride araya sokmasak olmuyor. Adamlar geri dönüsde sampiyonlar ligi finali oynayacak. Yendigi takim Barcelona. 2 0 Yanıtla Memleketim: Gerizekali gsli. Ben ne diyorum sen atiyorsun denyo. Finalden bahsediyorum ahmak. 0 0

Advertisement