Ünlü Teknik Direktör Carlos Carvarhal, Beşiktaş Taraftarını Unutamıyor - Son Dakika
Spor

Ünlü Teknik Direktör Carlos Carvarhal, Beşiktaş Taraftarını Unutamıyor

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştırmış olan Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, "Burada durmak için para alıyorum ama aslında burada olmak için para bile verirdim" dedi.

03.03.2018 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea City'nin başında başarılı bir grafik sergileyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal, siyah-beyazlı taraftarları öve öve bitiremedi. İngiliz Daily Mail gazetesine röportaj veren Carlos Carvalhal, konuşmasının son bölümünü 2010-2011 yıllarında çalıştırdığı Beşiktaş'ın taraftarlarına ayırdı.

"STATTA İDMAN YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIK"

Beşiktaş'ın başındayken -24 derecede oynadıkları bir maçı hatırlatan Carlos Carvalhal "Maç deplasmandaydı. İstanbul'da dahi zemini temizlemek için bir kar makinesine ihtiyaç duymuştuk. O hafta tesisler yerine statta idman yapmak zorunda kalmıştık" şeklinde konuştu. Beşiktaş taraftarına da ayrı bir parantez açan Carlos Carvalhal, şunları söyledi:

"BURADA OLMAK İÇİN PARA VEREBİLİRDİM"

"Taraftarlar inanılmazdı. O enerjiyi hissediyordunuz. 32 bin kişinin zıplayıp tezahüratlar yaptığı bir maçı hatırlıyorum. Zeminin ayaklarınızın altından kaydığını hissediyordunuz. Orada durup şöyle düşünmüştüm: Burada durmak için para alıyorum ama aslında burada olmak için para bile verirdim.'İngiliz futbolunda da aynı tutkuyu hissediyorum."

Ünlü Teknik Direktör Carlos Carvarhal, Beşiktaş Taraftarını Unutamıyor

Son Dakika Spor Ünlü Teknik Direktör Carlos Carvarhal, Beşiktaş Taraftarını Unutamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • volkan: daha çok sıra var be gülüm sana 0 0 Yanıtla

Advertisement