Vakıfköy'de Gol Yağmuru - Son Dakika
Spor

Vakıfköy'de Gol Yağmuru

Vakıfköy\'de Gol Yağmuru

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Coca Cola Akademi Elit Ligi'nde Bursaspor, Bucaspor'u konuk etti.

16.02.2013 16:07

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Coca Cola Akademi Elit Ligi'nde Bursaspor, Bucaspor'u konuk etti. Yeşil beyazlıların Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan günün ilk karşılaşmasında Bursaspor U 14 Takımı, rakibini 4-1 yenerken, oynanan futboldan çok, hakem Kenan Yabalıoğlu'nun nizami golü iptal edip korner vermesi oldu.

Bursaspormaçın ilkyarısını 13'ncü dakikada Kadir ve 26'ncı dakikada Görkem Çavuşoğlu'nun golleriyle 2-0 önde kapadı. İkinci yarı Bursaspor'un Nazilli Belediyespor'dan kadrosuna dahil ettiği Mehmet Burak Balkır ilk resmi maçına çıktı. Mehmet Burak 49'ncu dakikada rakibinden söktügü topla ceza alanına girdi. Sert şutunu kaleci çeldi, yükselen top kalenin içine düştü. Orta hakem Kenan Yabalıoğlu önce golü verdi. Sonrasında yardımcı hakemle görüştükten sonra gol kararından vazgeçti ve skandal bir karara imza atarak golü iptal etti, kornere hükmetti.

Bursasporlu futbolcuların gol itirazları ise sonuçsuz kaldı. Daha sonra Bursaspor 54'ncü dakikada Ege Civelek ve 62'nci dakikada Kadir'in golüyle 4-0 öne geçti. Bucaspor'un tek golünü ise 70'nci dakikada Murat attı. Maçta Bursaspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Bursaspor U 15 Takımı, Bucaspor'u 2-0 yendi. Yeşil beyazlıların gollerini 46'ncı dakikada Berkcan, 60'ncı dakikada penaltıdan Haktan attı. Buca'da kaleci Hüseyin 56'ncı dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Vakıfköy'de Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement